TRYGHEDSGARANTI & SPAR 2.500 KR. PÅ UDVALGTE TANZANIA REJSER
89 93 43 89
Åbent i dag kl 10 - 16 | Se åbningstider
ForsideNyheder og rejseartiklerRejseberetning fra Peru: Fødselsdagslykke ved Rainbow Mountain

Rejseberetning fra Peru: Fødselsdagslykke ved Rainbow Mountain

06.08.2024
Vis alle indlæg

I april 2024 fejrede vores rejsespecialist Iida sin fødselsdag på den mest spektakulære måde muligt – ved Rainbow Mountain i Peru. Læs om Iidas uforglemmelige fødselsdagsoplevelse på hendes rejse til Peru herunder.

TourCompass-kollaga Iida står med to flag og alpaka på toppen af rainbow mountain i Peru.

At fejre min fødselsdag i Peru ved Rainbow Mountain Palccoyo er en oplevelse, jeg aldrig glemmer. Her får du et lille glimt af mine oplevelser.

Jeg tog tidligt af sted fra vores hotel, og efter en lang og smuk køretur ankom jeg til startstedet for vandreturen til Rainbow Mountain. Selve køreturen til Rainbow Mountain var lidt som at træde ind i et postkort, især jo tættere jeg kom på bjerget. Alpakagårde prydede landskaberne, der var omgivet af de fredfyldte bjerge.

Iida på bussen på vej mod Rainbow Mountain i Peru

Jeg begyndte vandreturen fra en højde på omkring 4.800 meter. Selvom jeg var stået tidligt op, var jeg fuld af energi og mere end klar til oplevelsen. Med en vandrestav i hånden begyndte jeg opstigningen, og med hvert skridt kom jeg tættere på de mest fantastiske udsigter, jeg før kun havde set på billeder. Vandreturen var let og fornøjelig, selvom jeg måtte bevæge mig langsomt, fordi vi var oppe i højderne. Stien var omgivet af levende farver, der gav en forsmag på den udsigt, der ventede på toppen. 

To personer vandrer på Rainbow Mountain i Peru

At nå Rainbow Mountain var en surrealistisk oplevelse. Panoramaudsigten over bjergene var stribet med røde, orange og gule farver, og det føltes lidt som at træde ind i et maleri. Da jeg stod der, følte jeg en overvældende taknemmelighed. Det virkede som om Pachamama, som betyder “den ærede Moder Jord” (et ord guiden ofte brugte), havde givet mig det perfekte vejr til min fødselsdag – klart vejr og solskin. En sød lama på bjerget gav det hele lidt ekstra charme og gjorde oplevelsen endnu mere magisk. 

Iida med udsigt til Rainbow Mountain i Peru

For at mindes dagen modtog jeg en lille glasflaske fyldt med sand i farverne fra Rainbow Mountain i gave fra min kollega (købt ved basen). Et lille minde om naturens skønhed og en reminder om dette uforglemmelige eventyr! 

Hvis du overvejer at besøge Peru, kan jeg virkelig anbefale denne tur til Rainbow Mountain! 

/Iida 

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende 

Se vores rejser til Peru herunder: